Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2004

ΜΕΤΑΕΥΡΩΕΚΛΟΓΙΚΑ

Οι προβλέψεις μου για τα ποσοστά των κομμάτων στις ευρωεκλογές αποδείχτηκαν σωστές .Τελικά απορώ μ' αυτά τα exit-polls και τις αποκλίσεις _+ 3% .....έτσι ο καθένας θα ήταν μέσα!
Ας περάσω στον Συνασπισμό. Η προσεχής παραίτηση του Ν.Κωνσταντόπουλου αποδεικνύει την τεράστια κρίση που διέρχεται .Παράλληλα αναδεικνύει την υπευθυνότητα του Προέδρου του , που ανέλαβε τις όποιες ευθύνες του αναλογούν .Η κατάλληλη επιλογή αρχηγού ίσως ξεβαλτΏσει τα ιδεολογικά αδιέξοδα του χώρου . Όπερ έδει δείξαι!!
¨Οσο για το ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα είναι το χρονικό ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΤΟ 34% ΕΊΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΆΣΧΕΙ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΉ ΑΠΝΟΙΑ ΕΩΣ ΠΟΛιΤΙΚΗ ΔΥΣΠΝΟΙΑ.Με τα κοΥστουμάκια , τα κουραμπιεδάκια και τους Β(μπ)έγκαμ , δεν παράγεις ιδεολογία , δεν διακρίνεσαι , δεν είσαι ο άλλος παρα μόνο μια εικόνα και δυστυχώς ή ευτυχώς στην πολιτική , η τέχνη του μεγάλου κόμματος είναι να συμμαζεύει τη δυσαρέσκεια έναντι της όποιας κυβέρνησης . Και αυτό το κατάφεραν και το ΚΚε αλλά και ο ΛΑΟΣ .Κατι αξιοσημείωτο στους πιο μικρούς σχηματισμούς το ψηφοδέλτιο των Γυναικών και η ευπρόσωπη παρουσία του Μ.χαραλαμπίδη , του Δον Κιχότη της ελληνικής πολιτικής σκηνής .