Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2004

Διαπλοκή ........

Δεν θ’ αργήσει ο καιρός που το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει τη σύσταση διακομματικής επιτροπής που θα διερευνήσει γιατί δεν εφαρμόζεται πλαίσιο διαφάνειας και καταπολέμησης της διαπλοκής. Έτσι θα βρεθεί στη θέση του κατηγόρου και η κυβέρνηση κατηγορούμενη.
Ο αέρας της διαφοράς των εκλογών του Μαρτίου αντί να μετουσιωθεί σε αέρα υπεροχής ιδεολογικής και κατά συνέπεια πολιτικής ‘εχει μεταπέσει σε απολογητικό ύφος έναντι των αιτιάσεων του ΠΑΣΟΚ. Και αν οι δημοσκοπήσεις δίνουν σαφές προβάδισμα στην κυβέρνηση αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο ως έλλειψη εμπιστοσύνης προς το ΠΑΣΟΚ ,αφού τα έργα και οι ημέρες του είναι ακόμη νωπά…Προϊόντος του χρόνου και με την άριστη μέθοδο προπαγάνδας που διαθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως , συνεπικουρούμενο από τους διάφορους αργυρώνυτους κονδυλοφόρους θα παρουσιαστεί και πάλι ως αξιόπιστη λύση και θα ξεπλύνει άριστα τις αμαρτίες της διακυβέρνησής του.
Κυβέρνηση η οποία δεν έχει ιδεολογικό μανδύα , συγκεκριμένα μέτρα μη αναιρούμενα μόλις διαμαρτυρηθεί και ο τελευταίος δημοσιογράφος δεν έχει καμμιά τύχη να κυβερνήσει πέραν μιας τριετίας ίσως και λιγότερο!
Και όταν η Κυβέρνηση σ’ όλα τα βασικά θέματα ακολουθεί την πολιτική του ΠΑΣΟΚ τότε γιατί ο ψηφοφόρος να την στηρίξει; Αυτή την πολιτική άραγε δεν καταψήφισε στις τελευταίες εκλογές;